akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5532
EURO
34,9466
ALTIN
2.422,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YANMAZ 3. DOZ AŞISINI OLDU

BAŞKAN YANMAZ 3. DOZ AŞISINI OLDU
12.09.2021 11:30
705
A+
A-

Üçüncü doz aşısını olan  Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,  Covid-19 salgınına karşı en etkili silah olarak uygulanan aşı kampanyasına dikkat çekerek Akçakoca’lıları aşı olmaya davet etti.

Akçakoca Devlet Hastanesinde  üçüncü aşısı sonrası yaptığı açıklamada Başkan Yanmaz, , Aşılama takviminin dikkatle takip edilmesini  ve vatandaşlarımızın tamamının zamanında tüm aşılarının olmasının  şehrimizde toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

 

“ÜÇÜNCÜ DOZ AŞIMIZIN ZAMANI GELDİĞİ İÇİN YAPTIRDIK”

Aşılamanın sosyal, psikolojik ve ekonomik açıdan şehrimiz için bir kazanç olacağını açıklamasında ifade eden Başkan Yanmaz , “Yetkililer tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklamaya kulak asılmaması, sağlık bakanlığı adına açıklama yapabilecek yetkililerin dışında hiç kimsenin sözüne itibar edilmemesini istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve bakanlarımızdan başlamak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri aşılama kampanyasına katılarak bizzat kendileri de aşılarını olarak konuya ilişkin kararlılıklarını gösterdiler. Biz de bugün üçüncü doz zamanı geldiği için aşımızı yaptırdık” diye konuştu.

“BİR AN ÖNCE AŞILARINI TAMAMLAMASINI İSTİRHAM EDİYORUM”

Tüm hemşerilerini aşılarını olması için bir kez daha çağrıda bulunan, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz “Buradan bir kez daha vatandaşlarımızı bu konuda dikkatli ve özen göstermeye, birbirimizin daha sağlıklı yaşayabilmesi için herkesin bir an önce aşılarını tamamlamasını istirham ediyorum. Önümüzdeki süreçte kısıtlamalara ihtiyaç kalmaması için herkesi bu manada özen göstermeye davet ediyorum.” diyerek açıklamalarını tamamladı. Başkan Yanmaz ayrıca, her daim vatandaşlara hizmet eden ve özellikle pandemi döneminde büyük fedakârlık göstererek çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.







ETİKETLER: