akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5018
EURO
34,9199
ALTIN
2.437,90
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA VİLAYETLER BİRLİĞİ KONAKLARINDAN İBARET DEĞİLDİR.

AKÇAKOCA VİLAYETLER BİRLİĞİ KONAKLARINDAN İBARET DEĞİLDİR.
17.08.2021 16:39
3.711
A+
A-

Düzce Valiliği sosyal medya sitesinden edindiğimiz bilgilere  göre   Vali Cevdet Atay’ın 16 Ağustos 2021 de Akçakoca’yı ziyaret etmişler.

Son günlerde Akçakoca ziyaretlerini yerel medya mensuplarından habersiz bir şekilde sürdürmesi nedeniyle eleştirilere konu olan Vali Atay’ın bu eleştirilere kulak kabartmadığını da görmüş olduk.

Valilik hesabından yapılan paylaşıma bakılırsa, Vali Atay ve berebarindekiler, Akçakoca’yı daha önceki ziyaretlerde olduğu gibi  Yukarı mahallede restorasyonu yapılan Vilayetler Birliği Konaklarındaki çalışmaları ve Kalkın plajında bir yılda bitirilen 5 katlı Valiler evini  binasını incelemek üzere ziyaret etmişler.

Ziyaret öncesinde bir kez daha Akçakoca basınına haber verilmezken, Akçakoca’da sürdürülmesi planlanan çok sayıda projenin akıbetini de öğrenme şansımız bir kez daha suya düştü.

 Gerek siyasi gerek devlet yetkililerinin Her açıklamasının nın önünde önünde zikrettiği Karadeniz’in incisi Düze’nin denize açılan kapısı Akçakoca ; valiler konakları ve plajda yapılan Valiler Tatil sitesinden ibaret olmayıp çözüm bekleyen bir çok sorunu olan ilçedir.

Yerel medya organlarına haber vermeden Akçakoca’da sadece Valilik konaklarını inceleyen Vali Atay’ın yaptığı incelemelere bakılırsa, Akçakoca’nın başka sorunu olmadığı anlaşılıyor.

İşte Düzce Valiliği sosyal medya hesabından dün yapılan Akçakoca ziyaretiyle ilgili paylaşım yazısı:

”Valimiz Sayın Cevdet Atay 

Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük ve Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile birlikte, Akçakoca Vilayetler Birliği otelinde ve Akçakoca Yukarı Mahallede bulunan Vilayetler Birliği Konağında incelemelerde bulundular.”

 







ETİKETLER: