akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN EMEKLİYE AYRILAN PERSONELE PLAKETLİ VE ATA’LI VEFA

BAŞKAN YANMAZ’DAN EMEKLİYE AYRILAN  PERSONELE PLAKETLİ VE ATA’LI VEFA
31.07.2021 14:04
1.618
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’dan  emekliye ayrılan belediye personeline vefa.

Uzun yıllardır Akçakoca Belediyesinde çalışarak  emeklilik haklarını kazanan ve  ayrılan 10 personel için Pusula Katamaran gezi teknesinde plaket töreni düzenlendi.

 

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, emekliye ayrılan belediye personeli için kahvaltılı özel program düzenledi.

Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile eşi Nursen Yanmaz ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu programda  konuşan Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Uzun yıllar çalışmanın neticesinde artık yorulduğunuzdan ve hayatın getirmiş olduğu başka işlerden dolayı böyle bir karar aldınız. Bizler 2,5 yıldır sizlerle çalışıyoruz. Ve öğrendim ki hepiniz rahmetli babam Hüseyin Yanmaz döneminde belediyeye girmişsiniz. Onun o yokluk dönemlerinde belediyenin imkânsızlıklarında gecenizi gündüzünüze kattığınızı bende onun bir evladı olarak sizlerde gördü. Sizlerin o dürüst çalışması yıllarca Akçakoca’ya vermiş olduğunuz hizmetlerin inşallah kalbi sevgiyle sizlerin emekliliğiniz boyunca da insanların arasına çıktığınızda sevgiyle bakılmanıza neden olacaktır. Ben yürekten şunları söylüyorum belediye başkanı olduktan sonra bu grup hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı ve bazen zor günler de yaşamamıza rağmen zor günlerde herkes yüreğini aynı rahmetli babamın olduğu dönemdeki gibi bizim içinde ortaya koydunuz. Ben sizden Allah huzurunda çok razıyım inşallah sizde razısınızdır diyorum. Belediye sizlere çok şey borçlu, belediye sizler emekli olduktan sonra da tecrübelerinizden illa ki yararlanacağız. ’ifadelerini kullandı.

Başkan Yanmaz’ın konuşmasının ardından emekli personele Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Nursen Yanmaz, Ulaştırma Müdürü Serdar Tutkun, Zabıta Müdürü Serdar İnan , İmar Müdürü Cevdet Özkara tarafından emekli olan  ; Şenol Yılmaz, Mehmet Aydoğan, Özcan Bıçakçı, Nusret Ustabaş, İlyas Delihasanoğlu , Oktay Ayhan, Murat Karakaş, Senai Akgün, Aziz Yağız ve Aydın Topallı.’ya anı plaketi  ve  hediye olarakta birer ATA Altını takdim edildi.

 

Tören hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.









ETİKETLER: