akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3355
EURO
35,2046
ALTIN
2.246,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

BAŞKAN YANMAZ, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI


BAŞKAN YANMAZ,   ESNAF VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
22.07.2021 10:15
1.634
A+
A-

Kurban Bayramı 2. Gününde Akçakoca’lı esnafları ziyaret eden Başkan Yanmaz ,  eşi Umut Işığı Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz  ile birlikte , esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

 

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,Kurban Bayramının 2. Gününde Akçakocalı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Yanmaz , sorunlarını dinleyerek, “İyi bayramlar” dileklerini iletti.

Başkan Yanmaz’ın programına eşi Nursen Yanmaz’da katıldı.
Başkan Yanmaz, esnafa “İyi bayramlar” diledi

Akçakoca mesaisine Çuhalı çarşısından başlayarak vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Yanmaz ve eşi , ardından Yalı Mahallesinde bulunan bir cafeteryanın açılışına katılarak esnaf ve vatandaşları selamladı. Sorunları da dinleyen Yanmaz, esnafa “İyi bayramlar” diledi.

 









ETİKETLER: