akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3352
EURO
35,0901
ALTIN
2.234,39
BIST
8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI S.NAZ BAŞAR KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI


VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI S.NAZ BAŞAR KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI
19.07.2021 12:10
1.103
A+
A-

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Serap Naz Başar mesajında  “Bizler, komşusu açken tok yatmayı içine sindiremeyen bir milletin mensuplarıyız. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan işte bu yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzdur. Bayramlarımız,  ortak değerlerimizi güçlendiren ve aramızdaki bağları geliştiren; milli ve dini duyguların, geleneklerin gelecek nesillere aktarıldığı, millet olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir.

Uzun bir süredir sevdiklerimizden uzak kalmanın, bayramlarımızı kutlayamamanın burukluğunu yaşıyorduk. Ancak birlik ve dayanışma ruhumuzdan eksilen bir şey olmadı. Teknolojinin yardımıyla uzaktan da olsa geleneklerimizi devam ettirmenin bir yolunu bulduk.

Bu gün her ne kadar normalleşme sürecine girmiş olsak da, sevdiklerimizle kucaklaşmayı sonraki bayramlarımıza erteleyelim. Rehavete kapılmadan, önlemlerimizi alarak yapalım ziyaretlerimizi.

Önümüzdeki bayramları daha büyük bir coşkuyla kutlayabilecek olduğumuzun bilinciyle, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor;  birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun temellerinin atılacağı nice bayramlar diliyorum.

Bayramlarımızı kutlayabildiğimiz, özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor; Türk Ordusuna, güvenlik güçlerine ve sağlık ordumuza minnet duygularımı sunuyorum.” ifadesine yer verdi