akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SELİN NEDEN OLDUĞU KİRLİLİK TEMİZLENİYOR

SELİN NEDEN OLDUĞU KİRLİLİK TEMİZLENİYOR
11.07.2021 19:21
1.048
A+
A-

Belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın bizzat koordine ettiği çalışmalar ilk olarak Çuhallı plajını temizlemekle başladı. Plajı boydan boya temizleyen temizlik işleri personeli, kumsal temizliğinin ardından Çuhallı çarşısını da temizlediler.

 

Aşırı yağışlar nedeniyle taşan ve sele neden olan derelerin ne bulduysa önüne katarak denize sürüklediği denizinde sahile attığı çer çöp ve büyük ağaç parçaları belediye ekiplerince temizleniyor.

Taşan derelerin en uzak  köylerden yatağı boyunca her türden çevresel atığı denizlere taşıdığı çöpleri  dalgaların sahillere atması sonucu kirlenen  plajlar Belediye ekiplerinin  yürüttüğü programlı çalışmalarla toplanıp imha ediliyor.

Temizlik işleri ekiplerinin, Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan gözetiminde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ceneviz Kale içi  Kale  Plajı, Çuhalı , limoncuk plajları ve barınak içi ile  özellikle yukarı mahallede  çöp döküm alanına çevrilen bölge ile mahalle içi her tür çöpten arındırıldı.

 

Gün boyu kepçelerin desteğiyle yürütülen temizlik sonrasında kamyonlar dolusu çer çöp  çöp imha alanlarına taşınarak plajlar ve Tarihi mahalle pazarı bölgesi güzel bir görünüme kavuştu.

Başkan Yardımcısı Yazgan,Program çerçevesinde temizlik çalışmalarını süreceğini belirtti

 







ETİKETLER: