akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA CHP MİLLETVEKİLİ TANAL İLE SEL BÖLGESİNDE

AKÇAKOCA CHP MİLLETVEKİLİ TANAL İLE SEL BÖLGESİNDE
08.07.2021 14:13
1.895
A+
A-

CHP Akçakoca ilçe yöneticileri , Düzce’nin sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunan her sorununa sahip çıkıp TBMM gündemine taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mahmut Tanal  ile birlikte son yaşanan sel felaketinden   etkilenen bölgelerde incelemede bulundu.

 

 

Her yağışta korkulu bir bekleyiş içinde olan bölge halkı ile görüş alışverişlerinde bulunulan, ve geçmiş olsun dilekleri iletilen ziyarette  Milletvekili  Tanal’a İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kadın Kolu Başkanı Saadet Yüncel, Akçakoca Belediyesi Meclis üyesi  Ersin Gümüş, Düzce İl Yöneticisi  Naim Top ve İlçe Yöneticilerinden bazı isimler  eşlik ettiler.

 

 

 

İnceleme ve tetkikler görüş alışverişi sonrasında ilçe Başkanlığından yapılan açıklamada “ Akçakoca’mızın her sıkıntılı durumunda yanımızda olan, tüm sorunlarımızı Meclis gündemine taşıyan İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mahmut Tanal ile bir kez daha afetten etkilenen Akçakoca ve köylerimizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında 2019’da meydana gelen afetten bu yana verilen sözlerin tutulmadığı, önlem alınmayan sorunlar nedeniyle bugün yaşanan sıkıntıların önüne geçilemediğini gördük.

Sorumluluk ve görev yetkisi olanlara durumu anlatmaya çalıştığımızda bulundukları ortamı terk etmelerine sebep olduk.

 

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı olarak her an yanımızda olup bizleri yalnız bırakmayan, Akçakoca’nın her türlü sorunuyla ilgilenen İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mahmut Tanal’a teşekkür ederken, afetten etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı sessizlerin sesi, söz verilip yapılmayan çalışmalarında takipçisi olmaya devam edecektir.” İfadesine yer verildi.