akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

TAVUK ETİNİN LEZZET FARKINI AKÇAKOCA’LILARLA BULUŞTURACAK

TAVUK ETİNİN LEZZET FARKINI AKÇAKOCA’LILARLA BULUŞTURACAK
02.07.2021 10:55
1.935
A+
A-

Tavuk etinin lezzet farkını Akçakoca’lılarla  buluşturan   Tavuk Sepeti Akçakoca Şubesi , düzenlenen  törenle hizmete açıldı.

 

 

Cumhuriyet Meydanında lezzette ve ürün kalitesinde   iddialı bir anlayışla  hizmet vermeye başlayan Olgun tavuk ürünlerinin servis edileceği  “Tavuk Sepeti” Akçakoca Şubesinin açılışını Başkan Yanmaz gerçekleştirdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde işyeri sahiplerine bol kazançlar dileyen Başkan Yanmaz” Pandemi kısıtlamalarında 1 temmuz itibariyle çok önemli bir serbestlik dönemine geçildi. Özellikle müsilaj ve benzeri olumsuz nedenlerden ötürü ülkenin başka bölgelerinde tatil yapmayı tercih edenlerin bu sene Akçakoca’yı tercih edecekleri yönünde önemli duyumlar alıyoruz.  Bu nedenle turizm kentimizde modern ve kaliteli işletmelerin açılmasını önemli buluyoruz. Akçakoca’ya bu güzel işletmeyi kazandıran girişimci  kardeşimizi kutluyorum” dedi.

. Merkez camii imam hatibinin okuduğu duanın ardından Başkan Yanmaz ve İşletme sahipleri tarafından kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Başkan Yanmaz ve konuklar iki kattan oluşan işletmenin  içini dolaşarak işletme ve ürünler hakkında bilgiler aldılar.

İlk günden konumu ve sunumu ile halkın takdirini kazanan tavuk eti lezzetini sevenlere damak tadını fazlasıyla sunma iddiası taşıdıklarını vurgulayan işletmeci  Arkın Sarıkaya; “Tavuk Sepeti Lezzetin Adresi” sloganıyla Akçakoca gıda sektörüne taze bir kan olarak giriyoruz. Sektörün kaliteli markası Olgun Gıda  Tavuk  ürünlerini şehrimizin merkezi Cumhuriyet Meydanında restoran olarak hizmeti veren işletmemizde müşterilerimize  sunarken ; piliç, kanat çevirme ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı zengin bir menümüzü  geniş moto kurye ağı ile her adrese siparişleri sıcak sıcak servis edecek olanağa sahibiz.” Dedi.

 

 









ETİKETLER: