akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5094
EURO
34,9413
ALTIN
2.435,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Başkan Yanmaz, Yeni Mahalle’de İncelemelerde Bulundu

Başkan Yanmaz, Yeni Mahalle’de İncelemelerde Bulundu
01.07.2021 12:23
778
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, sorunların tespiti ve vatandaşların taleplerini dinleme kapsamında yaptığı programlı mahalle gezilerini  Yeni Mahalle ile sürdürdü.

Yeni Nahalleyi ziyaret ederek, incelemelerde bulunan ve   Muhtar Kadir Kaplan ile görüşen Başkan Yanmaz, “Hep birlikte Akçakoca’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Mehmet Okan Yanmaz, beraberinde Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile birlikte Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ile görüşen Başkan Yanmaz, mahallenin ihtiyaçları ile ilgili notlar aldı.

Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Okan Yanmaz, görüştüğü esnaf ve vatandaşların da taleplerini dinledi notlar aldı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yanmaz, Mahalle sakinleri tarafından dile getirilen ihtiyaçların  giderilmesi için birim müdürlerini telefonla arayarak talimat verdi.

 

Mahalle gezilerine ilişkin açıklama yapan Başkan Yanmaz, “Yeni Mahalledeyiz. Mahallemizde Başkan Yardımcımız ile birlikte vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Hem esnafımızdan hem  vatandaşımızdan güzel sözler  dinliyoruz, buda bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah Yeni Mahallemizi gün geçtikçe daha güzel hale getireceğiz. Hep birlikte Akçakoca’mız için Yeni Mahallemiz için var gücümüzle çalışmamıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni Mahalle Muhtarı Kadir Kaplan ise ;’’Akçakoca Belediye Başkanımız sayın Okan Yanmaz ve Başkan Yardımcımız Şenol Yazgan’a bizleri ziyaret ederek ihtiyaçlarımızı sorduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek güzide mahallemizin eksiklerini gidereceğiz.’’ şeklinde konuştu.







ETİKETLER: