akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AVUSTURYA BUNDESLİGA KULÜPLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTUĞU AKÇAKOCA’LI TURGAY GEMİCİBAŞI,3 YILLIĞINA FC KLAGENFURT’TA

AVUSTURYA BUNDESLİGA KULÜPLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTUĞU AKÇAKOCA’LI TURGAY GEMİCİBAŞI,3 YILLIĞINA  FC KLAGENFURT’TA
20.06.2021 16:14
2.853
A+
A-

Avusturya 2. Liginde  oynadığı futbol ile tüm kulüplerin dikkatini çeken otoritelerce yılın ilk onbirinde yer alan Akçakoca’lı Turgay Gemicibaşı Avusturya Bundisliga Takımlarından  FC KLAGENFURT ile  3 yıllık  sözleşme imzaladı.İki yıldır oynadığı ve bu yıl şampiyon olarak  1. Lige çıkma hakkı kazanan Avusturya 2. Lig takımı fc Blau Weiz Linz Kulübünün stadının bitirilmemesi nedeniyle  fedarasyon tarafından  bundisligaya çıkmaları için Lisans verilmemesi üzerine Bundisliga kulüpleri olan  Fc Rapıd Wıen , Fc Lask Fc Rotterdam ve Fc Klagenfurt gelen teklifleri değerlendiren Turgay Gemicibaşı  babası Önay Gemicibaşı ile aldıkları karar sonucu  FC Klagenfurt ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Sezonu 8 gol 10 asistle başarılı bir performansla tamamlayan Gemicibaşı’nın transferine Avusturya  basını geniş yer verdi.

 

Her daim Akçakoca’lı olmakla gurur duyduğunu belirten Turgay Gemicibaşı’nın kulübünden 81 sırt numarasını istediği ve bu  formayı ile karşılaşmalarda yer almak arzusunu yönetime ilettiği belirtildi.

2.Ligde fırtına gibi esen Akçakoca evladı Turgay Gemicibaşı’nın Bundesliga ‘da da aynı başarıyı göstermesini diliyoruz.







ETİKETLER: