akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

YENİDEN REFAH KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YENİDEN REFAH KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
19.06.2021 12:55
2.198
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk  beraberindeki heyet ile birlikte Akçakoca Köylerine ziyaretlerde bulunarak sorunlarını dinliyor.

İl Başkanı Merttürk bu kapsamda , Yeniden Refah Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Yaşar Fil, Siyasi İşler Başkanı Arif Işık, STK Başkanı Turgay Sarı ve Uğurlu Köyü Temsilcisi Oğuzhan Tandoğan’ın katılımıyla Esmahanım Köyünde kılınan Cuma namazı sonrasında, 18 Temmuz 2019 da yaşanan sel felaketi ile hayatlarını kaybeden ailelere tekrar taziye ziyaretinde bulunarak sel felaketinde gördükleri zararın telafisi yönünde neler yapıldığını  yerinde tespit ettiler.

 

Konu ile ilgili olarak Akçakoca İlçe Başkanı Yaşar Fil yaptığı bilgilendirmede “Bilindiği gibi 23 ay önce Esmahanım Köyü başta olmak üzere gurup köylerin yaşamış olduğu sel felaketinde 7  vatandaşımızı acı kaybı ve  çok büyük ölçüde maddi hasar oluşmuştu.

 

İl Başkanımız Nezir Merttürk; Ülke genelinde akarsu yataklarında yerleşim ve istihdam yapılmasının önlenmesi ve uzun vadede mevcut istihdamın uygun yerlere taşınmasının gerekliliğinden bahsetmiştir. “ dedi.

Esmahanım Köyü Muhtarı Coşkun Kap’ ın kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve ikramlar için çok teşekkür eden Fil benzeri ziyaretlerin süreceğini köy sorunları ile ilgili hazırladıkları raporu partilerinin üst  makamlarına ileteceklerini ifade etti

 

 

buy windows 10 pro







ETİKETLER: