akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

VATAN PARTİSİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI SERAP NAZ BAŞAR BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI


VATAN PARTİSİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI SERAP NAZ BAŞAR BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI
19.06.2021 17:07
1.298
A+
A-

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar babalar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başar Mesajında “Yaşamımızın her anında örnek aldığımız varlığımızın temeli olan babalarımız, hayatlarını kaybetmiş olsalar dahi gölgesini her daim üzerimizde hissettiğimiz en büyük dayanağımızdır. Hayatımızın merkezinde ki yerleri hiçbir zaman doldurulamaz.

Baba olmak fedakârlıktır, emektir, özveridir,  adanmışlıktır. Onların yegâne amacı çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak, vatanına ve milletine faydalı olduklarını görebilmektir.

Küçük yaşta babasını kaybetmiş biri olarak, babasız büyümek zorunda kalan başta şehit çocukları olmak üzere tüm yetim kalmış çocukların acısını gönülden paylaşıyor, ebediyete intikal etmiş babaları dualarla yâd ediyorum.

Evladı olmaktan gurur duyduğumuz,  Maddi – manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden,

Yüreği evlat sevgisiyle çarpan tüm babaların ve baba adaylarının, ve ayrıca Çocuğuna hem anne hem baba olan ve onlara hayatlarını adayan annelerin

Babalar Günü kutlu olsun.” ifadesine yer verdi.