akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3361
EURO
35,1955
ALTIN
2.247,62
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

İBB Başkanı İMAMOĞLU MELEN BARAJINDA İNCELEMELERDE BULUNDU


İBB Başkanı İMAMOĞLU MELEN BARAJINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
07.06.2021 19:00
1.673
A+
A-

 

 

Düzce’3ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Melen projesi kapsamında barajda incelemelerde bulundu.  İmamoğlu’nu baraj ziyaretinde  Millet İttifakı ana paydaşları  CHP ve İYİ Parti il ve  Akçakoca İlçe Başkanları ile yöneticileri yalnız bırakmadılar.

Düzce CHP İl Başkanı Haluk Demir, Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun CHP adına bu ziyarete eşlik ettiler.

İYİ Parti Düzce il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum da diğer partili yönetici arkadaşlarıyla birlikte İmamoğlu’nun yanına giderek incelemede yer aldılar.

Ekrem İmamoğlu baraj ile ilgili parti başkanlarına barajın son durumu ve çalışmaların geldiği nokta hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

 

CHP ve İYİ Partili heyet ile İmamoğlu, gündem dışı konular hakkında sorunları da masaya taşıdılar. Selden zarar gören ve hala yapılmayan Uğurlu köyü köprüsü ve daha önce çalışması yapılan Esmahanım köyü su arıtma kanalı borularının geçiş güzergahı hakkında bilgi alışverişi yaşandı.

Heyetler, ziyaret ve ikili görüşmelerin son derece olumlu geçtiğinin altını çizerken Ekrem İmamoğlu’nun basın açıklaması ile ziyaret sona erdi.