akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3343
EURO
35,1710
ALTIN
2.245,19
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

COVİD-19 KISITLAMALARI NEDENİYLE HİZMETE ARA VEREN HAMSİ BALIK LOKANTALARI AÇILDI


COVİD-19 KISITLAMALARI NEDENİYLE HİZMETE ARA VEREN HAMSİ BALIK LOKANTALARI AÇILDI
07.06.2021 15:51
1.069
A+
A-

Yirmi yıldır lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden  Balık lokantacılığı konusunda haklı bir gurur elde eden Akçakoca dışında da adını duyuran HAMSİ BALIK pandemi nedeniyle verdiği arayı noktaladı ve kapılarını müşterilerine açtı.

 

 

Yeniden Normalleşme süreci ile birlikte 01 Haziran 2021 tarihi itibari ile Akçakoca’nın en nadide bölgesi Esentepe mevkiinde  çınar ağaçlarının tatlı esintisi ve falezler üstünde doyumsuz deniz manzarasına hakim   mini bir koruluk içinde hizmet vermeye başlayan Hamsi Balık Lokantaları “bıraktığımız yerden başladık” diyerek Balık ve Pide de lezzet sunumlarına başladı.

Ürün seçimi ve tazeliği ön planda tutarak, hizmetin her noktasında olmaya özen gösteren ve büyük emekler sonucu  Hamsi       Balık Lokantalarını markalaştıran İşletmeci  Ali Çubuk “Yaklaşık birbuçuk yıldır Covit 19 nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ara verdiğimiz hizmetimize yeniden başladık. Tedbirler kapsamında yaptığımız düzenlemelerle açık alanlarımızı çoğalttık. Mevsim balıkları  ve pide denildiğinde ülke genelinde ilk akla  gelen isimlerden Meşhur Bafra pidesi çeşitleri sunumu ile misafirlerimizi ağırlamaya başladık. İlk hafta olması nedeniyle gördüğümüz ilgi lezzetlerimizin ve hizmetimizin özlenmiş olduğunu gösterdi.  Açık ve kapalı mekanlarda sağlık kurallarını ön planda tutarak kaliteden ödün vermeden hizmetimize bıraktığımız yerden devam ediyoruz” dedi.









ETİKETLER: