akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5432
EURO
34,8870
ALTIN
2.429,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz BAŞAR “Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştirdiğimiz Huzur Veren Bayramlarımızı Özlüyoruz”

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz BAŞAR “Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştirdiğimiz Huzur Veren Bayramlarımızı Özlüyoruz”
12.05.2021 11:42
2.046
A+
A-

 Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar Ramazan Bayramını kutladı.

İlçe Başkanı Naz Başar  , yayımladığı Bayram Kutlama mesajında ;” Çocukluğumuzdaki gibi sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğimiz, sevgi dolu kalabalık aile ziyaretlerimizi yaptığımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz huzur veren bayramlarımızı özlüyoruz.  Ancak salgının tekrar yayılmasını önlemek amacıyla kucaklaşmalarımızı, buluşmalarımızı gelecek sağlıklı günlere ertelemenin sorumluluğunu taşıyoruz. Pandemiyle mücadele kapsamında bu bayramı da sevdiklerimizden uzak, evlerimizde geçirmek durumundayız.

Yaşadığımız bu zorlu süreci, değerlerimizi yeniden kazanmak adına bir fırsat olarak görüyorum. Gündelik hayatın koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekilere özen göstermesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olacağı düşüncesindeyim.

Ulusumuzun dirliğini, milletimizin başı dik yaşama kararını onurla, gururla, şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar göreceğiz.

Asya’nın uygarlık atağında olduğu bu yeni dönemde sınır komşularımızla kardeşliğin, yurtta ve dünyada barışın hüküm süreceği; bütün insanlıkla paylaşacağımız aydınlıklar, güzellikler ve umutlu yarınlar hepimizindir.

 

Bayramlarımızı kutlayabildiğimiz, özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor; Türk Ordusuna, güvenlik güçlerine ve sağlık ordumuza minnet duygularımı sunuyorum.

 

Ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun temellerinin atılacağı nice bayramlar diliyorum.

 

 

Büyüklerimizin ellerinden öpebileceğimiz, bayram sofralarında sevdiklerimizle tekrar buluşabileceğimiz günlerin özlemiyle…”.ifadesine yer verdi