akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM “MUTLU, NEŞELİ  ESKİ BAYRAMLARI ÖZLÜYORUZ “

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM “MUTLU, NEŞELİ  ESKİ BAYRAMLARI ÖZLÜYORUZ “
12.05.2021 10:40
2.292
A+
A-

“İYİ Parti Akçakoca İYİ Parti İlçe Başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum Ramazan Bayramı nedeniyle bir  kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Lokum mesajında duygularını ;“Saygıdeğer Büyüklerim, Sevgili Arkadaşlarım, Kardeşlerim,

Bu bayram sizlerle o eski bayramlardaki neşeyle, mutlulukla ve huzurla bir arada olmak isterdim . Yaşamış olduğumuz bu salgın sürecinde çocuğundan yaşlısına hepimizin etkilendiği bir süreçten geçmekteyiz . Ülkemizin ekonomisinde yaşanan çöküntü ve bu çöküntünün sosyal hayatımıza yansıması sebebiyle bu süreçte moralimiz haliyle bozuk. Bu sarsıntılı süreçte mutlu ve neşeli eski bayramları hepimiz özlüyoruz. En kısa sürede yüce Türk milletinin feraseti ile bu zor günleri geride bırakıp mutlu ve huzurlu günlere kavuşacağımıza inancım tamdır. Sarılıp kucaklaşarak kutlayacağımız nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. “ sözleri ile ifade etti.