akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5069
EURO
34,9330
ALTIN
2.437,78
BIST
9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ALANLARDA OLMASA DA 23 NİSAN COŞKUSUNU GÖNÜLLERDE YAŞADIK

ALANLARDA OLMASA DA   23 NİSAN COŞKUSUNU GÖNÜLLERDE YAŞADIK
23.04.2021 12:18
1.064
A+
A-

 

Tüm Ülkede olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları pandemi tedbirleri gölgesinde buruk ve sade bir törenle Akçakoca’da da kutlandı.

 

Büyük coşku içinde yavruların güzel gösterilerini izleyerek farklı etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ukusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi gölgesinde sade bir çelen sunumuyla kutladık.

 

Kaymakamlık tören alanında gerçekleştirilen  çelenk sunum törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Ak Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet, Vatan ve Deva partileri ilçe başkanları ve yöneticileri ile daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

 

 

Akçakoca İlçe Milli eğitim Müdürü Ömer Ezer’in  Atatürk Anıtına  çelenk sunumunun ardından saygı duruşu yapıldı ve  İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Akçakoca kaymakamlığı, Belediye İlçe Emniyet  Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığının araçlarından oluşturulan araç kortejiyle Akçakoca sokaklarında tur atılırken, araç hoparlörü ile yapılan anonslarda vatandaşların 23 Nisan bayramları tebrik edildi.







ETİKETLER: