akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz “MİLLETİMİZİN VE BÜTÜN DÜNYA ÇOCUKLARININ BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ”

Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz “MİLLETİMİZİN VE BÜTÜN DÜNYA ÇOCUKLARININ BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ”
22.04.2021 19:42
1.616
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Yazgan ve Yılmaz   Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir  kutlama mesajı yayımladılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarında milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yılına erişmenin  ve bir  Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirttiler..

Başkan Yardımcıları Yazgan ve Yılmaz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıldönümünü ve 23 Nisan bayramını büyük bir coşku, gurur ve bir o kadarda Covid-19 salgını nedeni ile buruk kutlamak zorunda olduklarının  vurguladıkları mesajlarında;

“23 Nisan 1920 tarihi, Türk milletinin var oluş mücadelesini kazanmasının ifadesi olarak tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir.23 Nisan; büyük Türk milletinin dağılma yerine kucaklaşmayı, farklılaşma yerine bütünleşmeyi, ayrılma yerine bütünleşmeyi tercih ettiği gündür.23 Nisan; Türk milletinin bağımsız, medeni ve bir ve bütün olarak yaşama iradesidir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir’ demiştir. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir.

Bu düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; vatanımızın birliği, dirliği ve esenliği için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarını, şehitlerimizi gazi meclisin milletvekillerini rahmet ve minnetle anıyoruz .”dediler.









ETİKETLER: