akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5174
EURO
34,9344
ALTIN
2.435,08
BIST
9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Ak Parti Meclis Grubundan Meclis Toplantısı Hakkında Açıklama

Akçakoca Belediyesi’nde aylardır süregelen maaş krizine çözüm bulunması amacıyla yapılan Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda Ak Parti Meclis Grubunun toplantıyı terk etmesi ile ilgili Ak Parti Meclis Grubu Adına Ak Parti Meclis Üyesi İbrahim Öztaş açıklama yaptı.

Ak Parti Meclis Grubundan Meclis Toplantısı Hakkında Açıklama
21.04.2021 18:36
2.766
A+
A-

Akçakoca Belediye’sinin  personel maaşlarının ödenmesine çözüm bulunması amacıyla   gerçekleştirilen Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda Başkan Yanmaz’ın söz  verdiği Ak Partili Meclis Üyesi İbrahim Öztaş’ın  “ne kadar borç olduğu “sorusuna   “Oylama bitmiştir , Zaten evet oyu vermediniz .  Muhasebeden öğrenebilirsin  ” sözü üzerine   Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve meclis üyeleri salonu terk etmişti.

Ak PartiMeclis Üyesi İbrahim Öztaş konu ile ilgili olarak bir basın açıklamasında bulundu

Ak Partili Meclis Üyesi İbrahim Öztaş Ak Parti Meclis Grubu adına yaptığı açıklamada
“20/04/2021 tarihinde yapılan Olağanüstü Meclis oturumunda yaşananlar tüm kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturmuş ve konu hakkında açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Sizlerin oyu ile vermiş olduğunuz görevi tüm Akçakoca halkının çıkarları doğrultusunda yerine getirmeyi gönüllü olarak görev edinmiş ve hiçbir menfaat çıkar gözetmeden görev süremiz dolana kadarda yerine getirmek için bütün gayret ve fedakarlığımızla yapacağımızdan şüpheniz olmamasını temenni ediyoruz.”ifadesine yer verildi.

Meclis gündeminde belediye çalışanları ile ilgili borçlanma kararında Sayın Başkan’dan söz istediği ni belirten Öztaş   açıklama yapamadan sözünün kesildiğini vurgulayarak.” Söz konusu gündem maddeleriyle ilgili kanunda açık olarak belirtilmiş meclis üyelerinin konuşma hakları bulunmaktadır ve bu hakkımız Başkanlık makamı tarafından engellenmiş  sadece söz hakkımız değil oy hakkımızda elimizden alınmış adımıza karar verilmiştir.” dedi.

Başkanlık makamının partimiz  gurubumuz ve önceki dönem Belediye yönetimimiz hakkındaki sözleri  üzerine meclis oturumunu terk ederek gereken tepkimizi göstermek istedik. Aynı üslup ile karşılık vermek bizlere yakışmayacaktır.
Belediye personelimizin maaşları için yapılacak olan borçlanma ile ilgili gündem maddesi kararımız EVET yönündeydi. Bu kararımızı da meclisi terk etmemizin akabinde yazı işleri müdürlüğüne yazılı olarak belirttik çalışanın emeğinin karşılığı ile siyaset yapmak bizim haddimize bile olamaz.

Akçakoca Belediye yönetiminden kamuoyunu yanıltmanızı değil doğru bilgilendirmenizi bekliyoruz, bize, teşkilatımıza ve geçmiş dönem Belediye Başkanımız ile yönetimine yaptığınız saygısızlığın tamamını kapsayan videoyu yani 18 dakika 51 saniye olanı yayınlamanızı kesip uyarladığınız bu videoyu değil tamamını yayınlamanızı ve herkesin  AK PARTİ’ ye davranışınızı  görmesini istiyoruz. Unutmayınız biz gerçekleri biliyoruz aldattığınız bizler değil tüm halkımızdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadesine yer  yer verdi.

AK PARTİ MECLİS GRUBU