akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5565
EURO
34,8810
ALTIN
2.431,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YABANCI DİL ÖĞRENİMİNDE DÜNYA MARKASI AKÇAKOCA’YA GELİYOR

YABANCI DİL ÖĞRENİMİNDE DÜNYA MARKASI AKÇAKOCA’YA GELİYOR
12.04.2021 11:43
2.025
A+
A-

107 yıllık geçmişi ve tecrübesi ile gerek Türkiye gerek yurtdışı temsilciliklerinde her yıl 1.500.000 üzeri öğrencisinin eğitimini başarıyla tamamlayan, Avrupa konseyi onaylı 100 ve üzeri ülkede geçerli Avrupa dil portfolyosu belgesi verebilen, %100 öğrenme garantili, öğrenci ve yetişkinlerin en çok tercih ettiği ve aradığı yabancı dil kursu Amerikan Kültür Yabancı Dil kursları kalitesi artık Akçakoca’da.

 

Türkiye ve Yurtdışında  En Yaygın Dil Kursu Amerikan Kültür Artık Akçakoca’da!

2016 yılında eğitim sektöründe yatırımlarına Akçakoca Sürücü Kursu kurucu ortaklığı ile başlayan Burak Tuzcu, bu sefer Amerikan Kültür Yabancı Dil kurslarını Akçakoca `ya kazandırıyor. Turizm ilçesi olan Akçakoca`da hem halkımızın hem de misafirlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak birden fazla dil ve mesleki yeterlilik sertifikası verebilmektedir.

Akçakoca’ya yatırım hızla devam ediyor

 

Her geçen yıl hızla gelişen Akçakoca’da, şehrimize kazandırılan dünya markası ile yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Şehrimizin ve üniversitemizin cazibesinin artmasına katkı sağlayacak, her yaştan insana hitap edecek Amerikan Kültür Yabancı Dil kursu Akçakoca şubesi bu yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. açılışa özel fırsatlarla Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi  No:73 (Belediye arkası) adresinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.