akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4963
EURO
34,7996
ALTIN
2.487,84
BIST
9.557,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

GÖNÜL YAVUZ MİNİKLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

GÖNÜL YAVUZ MİNİKLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
09.04.2021 10:59
2.607
A+
A-

 

Akçakoca  Gönül Yavuz İlkokulu öğrencilerinden bir gurup olarak Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yılı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret etti.

Okul yönetimi, özel eğitim  sınıfı ve 3/D sınıfı  öğrencileri ve öğretmenleri ile Polis Haftası ve Teşkilatının kuruluşunun  176.Yılını kutlamak için İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden minikleri İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal ve polis memurları karşıladı.

Pandemi süreci  kurallarına uyularak müdürlüğün bazı bölümleri öğrencilere tanıtıldı. Miniklerin merak ettikleri konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Minikler polis amcalarının günlerini kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler.