akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

TÜRK KIZILAYI AKÇAKOCA ŞUBESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TÜRK KIZILAYI AKÇAKOCA ŞUBESİ’NDEN  KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
09.03.2021 16:06
605
A+
A-

 

Türk Kızılay’ı Akçakoca Şubesi Kadın  Üyeleri ve Gönüllülerden oluşan bir ekiple  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlamalarında 700 adet karanfil dağıttı.

 

İlçenin farklı noktalarında  Karanfil dağıtarak kadınların gününü kutlayan  Türk Kızılay’ına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eden kadınlar ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek Kızılay’ın  iyi günde de kötü günde de yanlarında olduğunu hissettirdiğini vurguladılar.

Türk Kızılay’ı Kadın Kolları Başkanı Fatma Mat,  etkinlik le ilgili bilgilendirmesinde;

Yeni oluşturulan Türk Kızılay’ı Akçakoca Kadın Kolları Şubesi olarak  ilk faaliyetlerinin belirterek “ Kadınlarımızın günlerinde  yüzlerini güldürmeyi amaçladık. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel gönüllü bayan arkadaşlarımızla 700 adet karanfil dağıtımı kararı aldık. “ dedi.

 

Bayanların bu  etkinliğinde onları yalnız bırakmayan ve eşlik eden Kızılay Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk kadınlar gününün önemini vurgulamak adına böyle bir faaliyet yürüttüklerini  belirterek; ” 8 Mart Dünya kadınlar Günü’ne özel bir farkındalık yaratmak amacıyla kadın kolları ekibimizle birlikte yaklaşık 700 adet karanfil yaptırdık. Kadınlarımıza bir karanfil vererek bugünün anlamını belirtmek istedik. Kadına şiddet sadece Türkiye’de değil dünyada var. Keşke olmasa. Bizlerde kadınlarımız için bu özel günde onlara böyle bir jest yaptık.”dedi.

 

 







ETİKETLER: