akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

8 MART NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLAYAN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ALKAN LOKUM “KADINA ŞİDDETİ DURDURUN “

8 MART NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLAYAN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ALKAN LOKUM “KADINA ŞİDDETİ DURDURUN “
07.03.2021 11:51
480
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadına şiddete dikkat çeken İlçe Bakanı Lokum mesajında duygularını ;” 65 günde 67 kadın öldürüldü.

1 yılda 408 kadın katledildi. Bu ülkede en zor şey kadın olmak, çocuk olmak!!!

Tecavüze uğrarsın ,gece o saatte orda ne işi varmış derler, 80 yaşında teyzemizin yan komşusu tarafından tecavüz edilip öldürüldüğünü bilmeden.

Tecavüze uğrarsın mini etek giymeseydi derler. 45 çocuk tecavüze uğrar bi kereden birşey olmaz derler. Kadın dediğin evinde oturmalı, ortalık yerde gülmemeli derler.

Bu gibi örnekler ülkemizde milyonlarca var ama asıl sorunumuz bunu çözmekle görevli insanların yani yönetenlerin bu sözleri söylemesi. Ne yazık ki sorun çözüleceğine her geçen gün daha çok artıyor. Güzelliklerin konuşulduğu bu olayların  ve sizin olmadığınız bir dünya istiyoruz.

8 mart dünya kadınlar günü ne yazık ki artık bir kutlama günü değil matem günü halini almıştır. Kadına şiddeti durdurun.” Diyerek İfade etti.









ETİKETLER: