akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ “ ARTIK ASILSIZ VE KARALAMAYA YÖNELİK HABERLERE SESSİZ KALMAYACAĞIZ”


BAŞKAN YANMAZ “ ARTIK ASILSIZ VE KARALAMAYA YÖNELİK HABERLERE SESSİZ KALMAYACAĞIZ”
24.02.2021 14:41
561
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu Ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile düzenlediği Baraj ve İçme suyu arıtma tesisleri ile ilgili haberler konusunda başkanlık makamında düzenlenen basın açıklaması sonrasında yerel basında yer alan yalan yanlış, gerçeği yansıtmayan , sadece karalamayı, algı oluşturmayı  amaçlayan haberler  ve habercilere karşı bundan böyle sessiz kalmayacaklarını ve yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Yanmaz, özellikle bazı haber sitelerinin  sırf zarar vermek adına  delil olmadan ve dayanaksız mesnetsiz haber servisi yapıldığına dikkat çekerek bu haberler ve haberciler ile ilgili dava süreci başlattıklarını vurgulayarak; “  İki yıllık başkanlık sürecimde  bir çok  astı astarı olmayan haberler yapıldı. Hiç birine ses çıkarmadım ve ne bir yanıt verdim ne de  tepki gösterdim. Ancak ardı arkası gelmeyen ahlak sınırlarını aşan ifadelerin yer aldığı asılsız haberlerin sürmesi  üzerine ırladığımız dosyalarla suç duyurusunda bulundu. Hesabını vermeleri gereken yer olan mahkemelerde cevabını versinler. “dedi.

  Dava ettikleri haberlerin yaklaşık 70-80 dosya olabileceğini belirten Yanmaz “Bundan böyle karalamaya ve algı yaratmaya yönelik, gerçek dışı yorumlamalardan ibaret  hakaret içeren her haberi yıldırım hızıyla yargıya taşıma kararı aldık. Gidip orada savunsunlar, söylemlerini ispatlasınlar” dedi.









ETİKETLER: