akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AYNI ANDA ÜÇ KÖYDE YANGIN ; BALATLI-MELENAĞZINDA KONTROL ALTINA ALINDI HASANÇAVUŞ YANIYOR

AYNI ANDA ÜÇ KÖYDE YANGIN ; BALATLI-MELENAĞZINDA KONTROL ALTINA ALINDI HASANÇAVUŞ YANIYOR
08.02.2021 19:57
978
A+
A-

Akçakoca Hasançavuş Köyünde  akşam saatlerinde çıkan kısmen fundalık olan orman alanında çıkan   yangın kontrol altına alınamıyor. Akşam saatlerinde Balatlı, Melenağzı köylerinde orman yangını ihbarı alan ekipler bu iki yangını söndürmelerinin hemen ardından Hasançavuş’tan gelen ihbara koştular.

 

 

Ancak arazi koşullarından dolayı henüz yangına ulaşamadılar.

Henüz nereden ve nasıl çıktığı belli olmayan yangına müdahale için olay yerine gelen itfaiye ve orman işletmesi söndürme araçları yol olmayışı nedeniyle yangına müdahale edemiyor. İş makineleri yol açma çalışması yapıyor.

Önce lokal bir noktada başlayan ve vatandaşların müdahalesi ile söndürülen yangının bir süre sonra yeniden ve daha şiddetli oluştuğu rüzgarın etkisiyle büyüdüğü bilgisi edinildi.

Daha  büyük bir alana yayılan yangına ekipler müdahale etmek için iş makinelerinden yol açma çalışması da yardım istediler saat 22.30 itibarıyla yangın yerine ekipleri müdahale edilemediği öğrenildi









ETİKETLER: