akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

İBRAHİM BİLGİN’İN YAŞANMIŞ HİKAYELERDEN DERLENMİŞ İLK KİTABI “OY’UN BÜYÜK” RAFLARDA YERİNİ ALDI

İBRAHİM BİLGİN’İN YAŞANMIŞ HİKAYELERDEN DERLENMİŞ İLK KİTABI  “OY’UN BÜYÜK” RAFLARDA YERİNİ ALDI
30.01.2021 08:38
488
A+
A-

 

Her okunan yeni bir kitap insanı farklı dünyalara mekanlara olaylara ve düşüncelere götürürken yeni kapılar açar. Ancak okumaya başladığınız kitabın sizi içine çekmesi şart. Bazı kitaplar vardır ki okumakta zorlanır birkaç sayfa sonra devam edemez  bir kenara bıraktığınız olur. Fakat  bazı eserler de vardır ki elinize alıp okumaya başladığınızda  bırakmakta zorlanır bir solukta bitirmeyi arzularsınız.

İşte Akçakoca’nın sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için , gerek siyasi gerek sivil toplum kuruluşları ve Eğitim Kurumları çatısı altında yıllardır hoşgörülü uzlaşıcı yapısı, konulara olumlu ve çözüm odaklı bakışı ile tanınan İbrahim Bilgin’in yazdığı ve raflarda yerini alan “OY’un BÜYÜK” eseri de okumaya başladığınızda elden bırakamayacağınız bir eser.

Çalışmalarını “Doğruyu söylemek değil, Doğruyu Yapmak “ ilkesel prensipleriyle yürütmek üzere kurduğunu her söyleminde dile getiren İbrahim Bilgin’in dört hikayeden oluşan ilk kitabında işlenen konuların mutlaka bir yerinde kendinizi koyacağınız bir bölümü bulacak “Bu benmiyim i ?” sorgulayacaksınız.

Özellikle Ülkemiz siyasi yaşamında particilik ve siyasetçinin her olayı kendine yontar bakışı ile merdiven basamaklarını tırmandıkça oluşan değişimini  anılarından derlediği gerçek diyalogların üzerine kurduğu hikayeleri bir solukta okunacak türden.

1959 Yılında Akçakoca’da doğan ilk-orta ve lise öğrenimini 1976 da Akçakoca’da tamamlayan 1980 yılında AİTİA Muğla İşletmecilik Yüksek Okulundan mezun olan ; Askerlik hizmetini 1983 yılında Jandarma asteğmen olarak tamamlayan  ve 1984 yılından bu yana Akçakoca’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet yapmakta olan Bilgin evli ve ikisi erkek üç çocuk sahibidir.

Kitap, Akçakoca’da Elçin Kırtasiye ve Kaya Kırtasiyeden ayrıca internet üzerinden eserin adını yazarak temin edilebilinir.







ETİKETLER: