akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ABANOZ , DÜZCE’YE GELEN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ABANOZ , DÜZCE’YE GELEN  CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
21.01.2021 08:21
780
A+
A-

Düzce ve ilçelerinde görev yapan emekli din görevlileri ile bir toplantı yapmak üzere Düzce’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlçe Başkan ve Yöneticileri ile de görüşmelerde bulundu.

 

Saat 17.00’de Düzce Konsapa  Otel konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Düzce merkez ve ilçelerinde görev yapan çok sayıda emekli din hizmetleri görevlisi katılırken, toplantıya Akçakoca’dan da din görevlilerinin katıldıkları öğrenildi.

Bazı milletvekillerinin de Kılıçdaroğlu’na eşlik ettiği ,  basına kapalı olarak gerçekleşen toplantın CHP’nin toplumun nabzını tutmak amaçlanarak   farklı toplumsal kesim temsilcilerine yönelik olarak yapılan toplantılar kapsamında gerçekleştirildiği , benzer toplantıların CHP tarafından Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde de yapıldığı ve yapılacağı belirtildi.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapan ve çalışmaları ile ilgili sunumda bulunan CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz toplantı ve görüşmeler  ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede;” Sizlerin de takip ettiği üzere CHP genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve grup başkan vekili sn. Engin Özkoç Düzce iline Emekli din görevlileri ile görüşmek üzere Konsopa Otele geldiler. Oraya CHP Düzce il yönetimi ve ilçe başkanları olarak katılım sağladık.

Etrafımızda bulunan CHP belediyelerinin örgütlere destek olmaları gerektiğini, sahada vekil ile çalışmanın avantajı olduğunu, vekillerimizin bölgemize sıkça ziyarete gelip halkın taleplerini ve düşüncelerini, sorunlarını ilk ağızdan dinlemeleri  gerektiğini dile getirdik.

İlçemizin örgüt bazlı çalışmalarında hiç bir sorun olmadığı, halkçı bir anlayışla göreve devam eden Akçakoca CHP ilçe örgütünün başarılarının katlanarak devam edeceği hususunda da bilgilendirdik. Bizlerin açısından da çok verimli geçen bu görüşme iyi dilek ve temenniler ile son buldu.” Dedi.