akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5434
EURO
34,9349
ALTIN
2.426,74
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Siyasi Parti İlçe Başkanları 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİRER KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

Siyasi Parti İlçe Başkanları 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİRER KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
09.01.2021 11:48
563
A+
A-

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel , İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum  ve Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar yayımladıkları mesajlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

————————————————————————————-

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sayın Esvet Sarıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Sarıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ile ilgili yayımladığı mesajında ; “Gücünü kamuoyundan alan, halkımızın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtma görevini üstlenen özgür basın, aynı zamanda demokrasinin vazgeçilmezidir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, özellikle yerel ve bölgesel anlamda yaşanan gelişmeleri topluma aktarıp, bizleri aydınlatarak dün olduğu gibi bugün her şart ve koşulda hiçbir zaman taviz vermeden kutsal görevlerini icra etmeye devam etmektedirler. Kıymetli basın mensuplarının ve gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadesine yer verdi.

************************************************

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Abanoz yayımladığı mesajında; “Gazetecilik mesleğine gönül vermiş, tarafsız, halka sadece gerçekleri aktaran hakkıyla çalışan gazetecilerin, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. ifadesine yer verdi.

 

****************************************************************

Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Mustafa Özensel,10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Özensel yayımladığı kutlama mesajında ; “Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren basın emekçilerimiz çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Doğru haber verme, objektiflik, kişilik haklarına saygı, basın mensuplarımız için yol gösterici değerlerdir. Basın meslek ahlak ilkelerine bağlı, ilkeli bir medyanın toplumsal kalkınmanın gelişmesinde de önemli bir yeri vardır.

Basın mensuplarımız sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Bu önemli misyonu üstlenen, zor şartlarda mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdüren, işine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımızın bu özel günlerini en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

****************************************************************

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Lokum mesajında  “İnsanların haber alma özgürlüğünün çok önemli olduğu günlerden geçmekteyiz. İlkeli, tarafsız ve dürüst habercilik anlayışı ile toplumun haber alma hakkını sağlayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” ifadesine yer verdi

****************************************************************

Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar Gazeteciler gününü yayımladığı bir mesajla kutladı.

 

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz BAŞAR mesajında ;”1961’den bu yana 10 Ocak günleri “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak anılıyor. 4 Ocak 1961’de kabul edilen “212 Sayılı Kanun” ile çalışan gazetecilere bir takım yasal güvenceler sağlanması vesilesiyle ortaya çıkan bu önemli gün, sadece Türkiye’de kutlanıyor.

Kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenen basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.

İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi

 

 

Serap Naz BAŞAR

Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı