akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

VEREM HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKEN AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU ” “Sağlıklı Bir Toplum, Güçlü Bir Toplumdur. “

VEREM HASTALIĞINA  DİKKAT ÇEKEN  AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU ” “Sağlıklı Bir Toplum, Güçlü Bir Toplumdur. “
02.01.2021 12:54
385
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Veremle Savaş Eğitim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Sarıoğlu, mesajında şu bilgilere yer verdi   “Sağlıklı bir toplum, güçlü bir toplumdur. Toplum sağlığı ülkelerin geleceği açısından önemlidir ve gereklidir.  Yaşam seviyesi yüksek toplumlarda ortaya çıkabilecek hastalıkların önlenmesi geri kalmış toplumlara göre daha fazla mümkündür.
İçinde bulunduğumuz hafta Veremle Savaş Haftasıdır. Verem, insan sağlığı açısından tehlikeli hastalıklardan biridir. Hastalığın tedavisinde gerekli özen gösterilmeli ve duyarlı olunmalıdır. Tüm hastalıklarda olduğu gibi veremle savaşta da erken teşhis büyük önem arz etmektedir. Ülkemizde verem hastalığı ile mücadelede önemli başarılar kaydedilmiştir. Aşılar verem savaş dispanserlerinde büyük bir titizlikle uygulanmış ve hastalığın yayılması önlenmiştir.
Günümüzde verem hastalığı ile mücadele halen devam etmektedir. Çünkü verem dikkat edilmediği ve önlem alınmadığı takdirde toplum sağlığı için ciddi anlamda tehlike arz eden bir hastalıktır. Erken teşhis ve iyi beslenme ile tedavi edilmesi mümkündür. Sağlıklı bir toplum güçlü bir toplumdur. İçinde bulunduğumuz Verem Savaş Haftası dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyor, saygılar sunuyorum.

brazzers porno







ETİKETLER: