akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ YENİ YIL NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ     YENİ YIL NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI
31.12.2020 08:49
404
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında  2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yanmaz mesajında duygularını ;“ 2020 yılında dünyamızda ve ülkemizde toplumu umutsuzluğa sevk eden pek çok olumsuz olay yaşandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını başta olmak üzere zor zamanlar yaşadık. Yaşadığımız bu zor zamanların geçmişte kalması için belirlenen kurallara riayet etmeli ve tedbirlere hep birlikte uymalıyız. İnanıyorum ki bugünleri tedbirler sayesinde hep birlikte geride bırakacağız. Önümüzdeki nice yıllarda ailemizle, dostlarımızla, sevdiklerimizle yine bir araya gelecek; sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler geçireceğiz.

Her yeni yıl, iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir. Bizler de, siz değerli vatandaşlarımızla beraber yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla kararlı olarak yola devam edeceğiz. 2021 yılında birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde kentimize güzel hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyor. Tüm Akçakocalı hemşehrilerimin, yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye ifade etti.

 

zenci porno









ETİKETLER: