akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4955
EURO
34,7477
ALTIN
2.487,85
BIST
9.495,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

MHP İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL DÜNYA İNSANHAKLARI GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL DÜNYA İNSANHAKLARI GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI
10.12.2020 14:05
537
A+
A-

Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Akçakoca  İlçe Başkanı Mustafa Özensel  İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Özensel mesajında;
“Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun10 Aralık 1948 günü kabul ettiği İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nin 72 yılını kutluyoruz. Otuz maddelik bu bildiri, bütün dünyada insan haklarının korunmasını amaçlamaktadır. Üye devletlerin anayasalarında bu bildirinin ön gördüğü haklar büyük ölçüde bulunmaktadır ve Birleşmiş Milletler Örgütü’ne üye ülkeler, 10 Aralık tarihini içine alan haftayı İnsan Hakları Haftası olarak kutlamaktadır.
İnsanların, hak ettikleri şartlarda çalışması, bulundukları her yerde hak ettikleri insani davranışlarla karşılanması, eşit şartlarda, huzur ve güvenle yaşaması en tabii ve yasalarla korunan haklarıdır. Bu kapsamda kanunların bu titizlikle en insani şekilde uygulanması gerekmektedir.
Bilindiği gibi insanın en önemli hakkı yaşama hakkıdır. Yaşama hakkının elinden alınması, bir insana yapılacak en büyük haksızlıktır. Bu nedenle insanın yaşama hakkına son veren terörün ve şiddetin önlenmesi, ülkemizin önceliği olmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak en büyük gayemiz Türk halkının vatanın her köşesinde hür bir şekilde huzur ve güven içerisinde yaşamasıdır.

Ülkemizde ve Dünyada İnsan Hakkı İhlalinin yaşanmadığı bir ortamda özgürce bir yaşam diliyor, 10 Aralık İnsan Hakları Günü ve içinde bulunduğumuz İnsan Hakları Haftasını kutluyorum.” ifadesine yer verdi.