akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
ALTIN
2.433,58
BIST
9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

KAYIP KÜÇÜK KIZLAR UYŞTURUCU PARTİSİ YAPILAN EVDE BULUNDU.

KAYIP KÜÇÜK KIZLAR UYŞTURUCU PARTİSİ YAPILAN EVDE BULUNDU.
07.12.2020 17:42
546
A+
A-

Haklarında kayıp ihbarı yapılan ve yaşları 14-16 arasında olan üç kız çocuğu, uyuşturucu partisi düzenlenen bir evde bulundu. Kızlar devlet yurduna gönderilirken, evde bulunan yaşları 23-35 arasındaki 12 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde oturan ve yaşları 18’den küçük olan 3 kız kardeşin aileleri, kızlarının 22 Kasım günü evden çıktıklarını ve bir daha geri gelmediklerini bildirdi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattığı sırada, Düzce’de Aziziye Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu ihbarı alındı. Jandarma ekipleri eve yaptığı operasyonda yaşları 23 ila 36 arasında değişen 12 erkek ile 3 kız çocuğunu tespit etti. Uyuşturucu partisi yaparken yakalanan 12 erkek gözaltına alınırken, 2 adet tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu partisinde yakalanan 3’ü kız çocuğu 15 kişi Jandarma’da yapılan sorgularının ardından Düzce Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 kız çocuğu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek yurtlara gönderildi. 12 erkek şahıs hakkında Uyuşturucu Kullanma ve bulundurma, çocuğun alıkonulması suçlamalarından şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 12 şahsa ayrıca korona virüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 37 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

Kaynak Köroğlu Gazetesi.