akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2760
EURO
34,7458
ALTIN
2.395,10
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU ” AKÇAKOCA YARARINA YAPILAN ÇALIŞMALARA HER ZAMAN DESTEK VERDİK”

AK APARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU ” AKÇAKOCA YARARINA YAPILAN ÇALIŞMALARA HER ZAMAN DESTEK VERDİK”
26.11.2020 10:01
330
A+
A-

Gündemdeki konular ve belediye ile ilişkiler konusunda bir basın toplantısı düzenleyen Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca yararına olacak çalışmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Belediye çalışmaları ile ilgili olarak Mecliste ele alınacak ve oylama yapılacak bir çalışma ile ilgili olarak Ak Parti gurubunun ön bilgiye sahip olması gerektiğini vurgulayan İlçe Başkanı Sarıoğlu ; Merkez camiinin mülkiyetinin Hazine’ye devri ile ilgili gündem maddesinde, MHP grubunun aksine AK Parti grubunun bu nedenle hayır yönünde tavır koyduklarına dikkat çekti.

Kamuoyuna satış diye yansıyan MHP dışındaki partilerin oylarıyla ret edilen Merkez Camiinin borçlarına mahsuben kamu kurumlarına devri konusunun bu nedenle yanlış anlaşıldığını vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu ; Aslında bu yöntemle   belediyenin  borç yükünden kurtulacağını söyledi.

Bu konuda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi olduğunun altını çizen Sarıoğlu “ Olayın ne olduğu tam anlaşılmadığı ve yeterli ön bilgi olmadığı tartışılmadığı için meclis oturumunda gurubumuz hayır oyu kullandı. Kaldı ki Merkez Cami takasının belediyenin lehine bir durum olup, cami satılıyor iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır “

 

Başkan Yanmaz’ın kendileri ile daha sık istişarelerde bulunmasının yaralı olacağını belirten Sarıoğlu,” Bunun sağlanması halinde çak daha uyumlu ve yararlı bir çalışma süreci oluşacaktır. “ dedi.

Akçakoca yararına olan her projeye Ak Parti gurubu olarak destek vereceklerinin altını çizen Sarıoğlu “ Konu meclise gelmeden önce ön bilgimizin olması meclis üyelerimizle görüşmelerde bulunmamız daha doğru bir yöntem olacaktır. Bu konuda ki eksikliğin giderilmesinin yararını önemsiyoruz “ dedi.

Bugüne kadar Başkan Yanmaz’a destek verdiklerinin altını çizen Sarıoğlu işbirliği, ön bilgi ve istişare içinde olduğumuz sürece bundan sonra da Akçakoca yararına olan çalışmalara desteklerinin süreceğini ifade etti.

windows 8.1 pro lisans satın al







ETİKETLER: