akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İYİ PARTİ AKÇAKOCA MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

İYİ PARTİ AKÇAKOCA MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
18.10.2020 12:00
382
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum  19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

Lokum, Teşkilat adına yayımladığı  kutlama mesajında “ Muhtarlıklar, toplumun sosyal ve idari hizmetleri yerine getirmek, insanlarımızın daha sorunsuz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için kurulmuş müesseselerdir.

Muhtarlık, toplumumuzun kültürel ve toplumsal hayatımızın önemli mihenk taşlarından biridir. Yaptıkları görev itibari ile devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedirler.
Muhtarlar aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Demokrasinin ilk ve en önemli basamağıdır. Halkın doğrudan seçtiği yegane kişilerdir.
Bu nedenle çok önemli görevler icra etmektedirler. Muhtarlarımızın özlük hakları malesef gerçek anlamı ile verilmemiş olup ,sorumluluklarının karşılığı mutlaka muhtarlarımıza verilmelidir.

Toplumun ihtiyaçlarının belirlenmesi noktasında muhtarların görüş ve düşünceleri bizler için son derece önemli olup kapımız her zaman muhtarlarımıza sonuna kadar açıktır.
Tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum.” ifadesine yer verdi.