akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN YANMAZ “AKÇAKOCA’YA YAPILACAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN YER SAĞLARIZ”

BAŞKAN YANMAZ “AKÇAKOCA’YA YAPILACAK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN YER SAĞLARIZ”
12.09.2020 14:29
576
A+
A-

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 19 Mart 2019 tarihinde yerel seçimler öncesi yaptığı Akçakoca ziyaretinde, söz verdiği yatırımlar arasında yer alan ancak 1 Temmuz 2020 de yapılan Düzce İline yapılacak Yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda Akçakoca’da yer bulunamadığı gerekçesiyle Çilimli’ye kaydırılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için Başkan Okan Yanmaz yer tahsis edebileceğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yönelttiğimiz sorumuzu yanıtlayan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz “ Akçakoca’ya yapılacak her yatırım için üzerimize düşenden fazlasını yaparız. Yarı Olimpik Yüzme havuzunun Akçakoca’dan yer yok gerekçesiyle programdan çıkarılmasına üzüldüm. Bunun için yer sorunumuz yok. Değirmenağzında uygun yeterli alanımız var. Başka bir bölge dede yer açılabilir. Böyle bir talebin olması halinde tahsisini derhal sağlarız. Akçakoca kazanımları için gereken neyse yaparız “dedi.

Bilindiği üzere Akçakoca’ya yapılmasına kesin gözüyle bakılan yatırım programına alınmış olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu 1 Temmuzda bakanlıkta yapılan toplantıda alınan kararla Çilimli’ye kaydırılmıştı.

Oysa ki Akçakoca’lı binlerce gencin doğal sporu olan ve içlerinden belki de aralarından ülke çapında ses getirecek onlarca yüzücünün yetişmesine vesile olacak , bir yüzme kulübünün kurulmasını sağlayacak havuz Akçakoca için çok önemliydi.









ETİKETLER: