akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5194
EURO
34,7897
ALTIN
2.423,01
BIST
9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU, GÜNCEL KONULARLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU, GÜNCEL KONULARLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
25.08.2020 15:42
364
A+
A-

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu İlçe Binasında yaptığı basın toplantısında Güncel konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saat 15 00 da yaptığı basın açıklamasında , ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant’ın Düzce ilçelerinin 4. Dereceden teşvik kapsamına alınırken Akçakoca’nın dışarda bırakılması ile ilgili yaptığı tepkili paylaşımı değerlendiren Ak Parti İlçe Başkan Sarıoğlu “ Konu hakkında ATSO Başkanı Mehmet Pazvant kardeşimin paylaşımı üzerine çıkan haberler sonrasında bilgim oldu. Daha öncesinde konu ile ilgili olarak sayın Pazvant bizden bir talepte bulunmamış. Bir bilgi paylaşımımız olmamış. Habersiz olduğumuz bir konu ile ilgili doğaldır ki bir girişimde bulunamamışız . Biz iktidarın Akçakoca teşkilatı olarak bize iletilen her konunun takipçisi olduk oluyoruz olacağız. Ticaret Odası projelerine Organize sanayi olmak üzere bize ilettiği her konuda destek olduk çözüme katkı verdik. Önce Organize sürecini tamamlayalım . Teşvik konusu böyle kalacak diye bir kanun yok. Çıkan haberler üzerine sanki Akçakoca’ya gelecek yatırımların önünü kesmişiz gibi hiç haketmediğimiz halde çok yoğun bir kamuoyu baskısına maruz kaldık tepkiler eleştiriler aldık.  “

ATSO Başkanı Pazvant ile her konuda iyi ilişkiler içinde olduğunu belirten Sarıoğlu “Bu işi siyaseten yapmış olduğuna inanmıyorum. Bir anlık tepkinin sonucu olarak değerlendiriyorum. Akçakoca’ya yapılacak olan devlet yatırımları ve kurumların talepleri ile ilgili bize iletilen siyaseten destek istenen her konuda katkımızı verdik.  Burada siyasi irade İktidarın ve Cumhurbaşkanımızın temsilcisi biziz bu görev bize verilmiş. A B C Partisi söz konusu değil Akçakoca kazanımları için gereğini İlçe Başkanlığı olarak yapma gayreti içindeyiz. Bu olayda yukarda da söylediğim gibi bizimle hiçbir bilgi paylaşımı olmamış, haberdar edilmemişiz. Bu nedenle şahsıma ve ilçe teşkilatıma yönelik suçlamaları kabul etmiyorum.” Dedi.

Sarıoğlu açıklamasını “ATSO Başkanı Mehmet Pazvant sevdiğim ailecek yakın olduğumuz bir kardeşim. Ben bu açıklamasında bir art niyet aramıyorum. Ak Parti ilçe Başkanı ve teşkilatı olarak Belediyemizle, ATSO ile diğer kurumlarla ortak çalışmalar yaparak Akçakoca’ya kazanımlar sağlamanın peşindeyiz” diyerek tamamladı.







ETİKETLER: