akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

DİKKAT !!! BEŞ YENİ POZİTİF VAKA TESPİT EDİLDİ

DİKKAT !!! BEŞ YENİ POZİTİF VAKA TESPİT EDİLDİ
13.08.2020 08:45
437
A+
A-

Turizm sezonu nedeniyle ilçemize gelen onbinlerce vatandaşa , fındık hasatı için gelen mevsimlik fındık işçilerin eklenmesi ile oluşan yoğunluk sonrasında yeni vakaların ortaya çıkacağı beklentisi maalesef gerçekleşti.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre biri Arabacı köyünde fındık toplamak için gelen mevsimlik işçilerden olmak üzere ilçede farklı yerlerde ikamet eden beş kişide koronavirüs tespit edildiği öğrenildi.

Gerekli tedbirleri alan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri pozitif 5 hastayı sağlık kurumunda tedaviye 50 kadar temaslıyıda izole karantina altına aldı.

Konu ile ilgili olarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Numan Çabuk uyarılar içeren ve dikkatli olunması tedbirlerin asala bırakılmamasına vurgu yaptığı bilgilendirme açıklamasında

”Değerli Akçakocalılar!.. İlçemizde bulunan Covid-19 vakası ve vaka temaslısı kişi sayısının her geçen gün arttığını, gün içerisinde de 5 yeni vaka ve 50 küsur yeni temaslının tespit edildiğini üzülerek belirtmek isteriz. Sayıları bildirmemizdeki amaç sizleri paniğe sevk etmek değil, durumun ciddiyetini, sosyal mesafenin, maske kullanımının ve hijyenin önemini hatırlatmaktır. İlçemizde bulunan kişi sayısının ve sosyal hareketliliğin arttığı bu günlerde de her zaman olması gerektiği gibi, tedbiri elden bırakmayalım. Unutmayın! Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.” İfadesine yer verdi.







ETİKETLER: