akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5691
EURO
34,9515
ALTIN
2.426,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ KARARI !!! OKULLAR 31 AĞUSTOSTA UZAKTAN EĞİTİMLE AÇILACAK

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ KARARI !!! OKULLAR 31 AĞUSTOSTA UZAKTAN EĞİTİMLE AÇILACAK
12.08.2020 18:14
441
A+
A-

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ KARARI AÇIKLANDI…OKULLAR UZAKTAN EĞİTİMLE AÇILACAK

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Selçuk; “31 Ağustos 2021 tarihinde okulları uzaktan eğitim ile açıyoruz. 21 Eylül’de aşamalı ve seyreltilmiş bir şekilde yüz yüze eğitime de karar vermiş bulunuyoruz” dedi.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına ilişkin basın açıklaması yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un konuşmasından öne çıkanlar:

“Biz eğitimciler sınıfımızdaki her bir öğrenicinin gözünün içine bakar derse öğle başlarız. Bunun böyle devam etmesi için herkesi sorumlu olmaya devam ederek okulları birlikte açacağız dedik.

Hazırlıklarımızı ve standartlarımızı tamamladık. Uzun süreden beri Sağlık Bakanlığımız ve 2020-2021 eğitim öğretim yılını nasıl başlayacağımızla ilgili karalarımızı olgunlaştırdık. Bilim Kurulumuzun tavsiye kararları neticesinde aşamalı kararla öğretim yılına başlıyoruz. 2020-2021 öğretim yılında okulları uzaktan eğitimle başlatıyoruz.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz velilerimiz için de hazırlanan bu klavuzlarımızın takibi öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz tarafından takip edilecek.

21 Eylül’den itibaren eğitimin başlaması konusunda Bilim Kurulu’muzun tavsiyesi oldu. Hangi yaşların başlaması konusunda Bilim Kurulu’muzun tavsiyesi olacak. Sınava giren öğrencilerimizle ilgili olarak müfredat içeriği ve onların çalışmalarına destek olmak için planlamalar yapıyor.

(Kovid-19 tedbirleriyle başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı) Bakanlık olarak tüm süreç boyunca sahada ve okullarımızda olacağız.”