akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5532
EURO
34,9466
ALTIN
2.422,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA “APARTMANLAR YARIŞIYOR” İLK BÖLÜMÜ İLE TV8 DE

Ümit Kantarcılar’ın sunuculuğunu yaptığı Akçakoca’da da çekimleri yapılan “Apartmanlar Yarışıyor ” yemek programı TV8’de başlıyor.

AKÇAKOCA “APARTMANLAR YARIŞIYOR” İLK BÖLÜMÜ İLE TV8 DE
10.08.2020 09:38
517
A+
A-

 

Ümit Kantarcılar’ın sunuculuğunu yaptığı  Akçakoca’da da çekimleri yapılan “Apartmanlar Yarışıyor ”  programı TV8’de başlıyor.

 

Akçakoca tanıtımına çok önemli bir katkı sağlayacak olan Başkan Yanmaz’ın  yakından ilgilendiği  farklı bir formatta farklı mekanlarda çekilen yeni bir yemek programı olan yarışma haftanın her günü yayımlanacak.

 

Fragmanlarıyla büyük heyecan uyandıran yarışmanın formatı belli oldu, farklı bir lezzet yarışması izlenecek. TV 8 televizyonunda gösterilecek olan ‘Apartmanlar Yarışıyor’ programının ilk bölümü Akçakoca’da çekildi.

TV8’in yeni yemek yarışması “Apartmanlar Yarışıyor” hafta için her gün 16,15’de yayınlanacak. Ümit Kantarcılar’ın sunacağı “Apartmanlar Yarışıyor”da eğlence ve rekabet aynı anda yaşanacak. Kendi apartmanından takımını kurup sofrasını hazırlayan apartman sakinleri karşı apartman ile yarışacak. Rakip apartmanlardan en lezzetli menüyü hazırlayan büyük ödülün sahibi olacak.

Ümik Kantarcılar Kimdir?

Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Ümit İbrahim Kantarcılar’dır. Oyunculuğa okul tiyatrosunda başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’na geçti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Ümit Kantarcılar, özellikle Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteri ile tanınmış aynı süreçte ise Kızlar ve Anneleri isimli yarışma programını sunmuştur.

Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Topuz ile 2014 yılında evlenen Ümit Kantarcılar’ın bu evlilikten Elis Naz adında bir kızı bulunmaktadır.

Rengarenk, Şehrin Melekleri, Babalar Ve Evlatlar, Pis Yedili, Çakıl Taşları, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar ve İki Aile dizilerinde rol alan Ümit Kantarcılar, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir.







ETİKETLER: