akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA İYİ PARTİ,ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI


AKÇAKOCA İYİ PARTİ,ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI
23.07.2020 12:13
482
A+
A-

Çok önemli bir sosyal dayanışma çalışmasına imza atan İyi Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı onlarca çocuğa çifte bayram sevinci yaşattı

İYİ Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve partililer , belirledikleri ihtiyaç sahibi çocuklara yaptıkları bayramlık kıyafet hediyesiyle, çocukların bayram sevincini ikiye katlarken; nasıl kıyafet alacağını düşünen aileleri de sorunlarının çözümünü sağlayarak mutlu etti.

 

İYİ Parti İlçe Başkanlığının muhtarlar ve aile çevrelerinin yardımıyla belirlenen 30 kadar ailenin çocuklarının beden ve ayak ölçüleri alınarak temin edilen giysiler ve ayakkabılar bizzat Yönetim Kurulu Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum ve Sosyal işlerden sorumlu yöneticiler tarafından evlerine kadar gidilerek teslim edildi.

Elbiseden ayakkabıya, pantolondan gömleğe her çocuğun ölçülerine uygun bayramlıklarını seçen Başkan ve yöneticiler bayramı yeni giysileriyle karşılama heyecanı ve sevincini yaşayan, mutlulukları gözlerinden okunan çocukların mutluluğuna ortak oldular.

Gerçekleştirdikleri çalışama ile ilgili olarak kendilerine destek veren yönetici ve partililere teşekkür eden İlçe Başkanı Lokum “Bayramların en güzel yanı çocukları mutlu etmektir. Elimizden geldiğince bir kısım çocuğu ve aileyi sevindirdik. Bu konuda varsıl kişileri ve kurumların ihtiyaç sahibi ailelere karşı duyarlı olmalarını arzu ederiz.” Dedi.