akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Benzinlikte silahlı soygun

Adapazarı’nda bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzü kar maskeli soyguncu, silah tehdidiyle istasyondaki çalışandan bir miktar parayı alıp kaçtı. Maskeli soyguncu, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Benzinlikte silahlı soygun
22.07.2020 12:38
516
A+
A-

Alınan bilgiye göre, Adapazarı’nda bulunan bir benzin istasyonuna gelen yüzü kar maskeli silahlı bir kişi, çalışanları tehdit etti. Soyguncu, benzin istasyonundan bir miktar para aldıktan sonra boş araziye kaçarak izini kaybettirdi.

 

Yapılan ihbar sonrası harekete geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, benzin istasyonundaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek eşkali belirlenen soyguncunun yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Soyguncunun benzin istasyonuna geldiği yerlerdeki tüm kamera görüntülerini inceleyen ekipler, titiz bir çalışma sonucu şüpheli şahsı ve olay sonrası kaçtığı yeri tespit etti. Yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın otluk bir alana kaçarak burada belli bir süre bekledikten sonra üzerindeki kıyafetleri çıkararak bölgeden kaçtığı anlaşıldı. Belediye görevlileriyle birlikte şahsın saklandığı otluk alanın temizlenmesi sonucu olayda kullanılan silah ve kıyafetler bulundu.

Yapılan başarılı bir operasyonla olayı gerçekleştiren ve bir çok suçtan kaydı olan S.D.(41) isimli şüpheli, olayda gasp ettiği paralarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.