akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5065
EURO
34,9601
ALTIN
2.434,93
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

EREĞLİ TENİS AKADEMİSİ AKÇAKOCA’DA YAZ KURSLARINA BAŞLADI

EREĞLİ TENİS AKADEMİSİ AKÇAKOCA’DA  YAZ KURSLARINA BAŞLADI
11.07.2020 08:55
890
A+
A-

 

Çocuğunun spor aktivitelerini içeren bir kursa katılmasını arzu eden Anne Babalar. Kuruculuğunu Akçakoca’nın yetiştirdiği beden Eğitimi Öğretmeni Caner Özçep’in   yaptığı Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi Ereğli’den sonra Akçakoca ‘da bir ilke imza atarak Yaz Spor okulunu açtı.

6-24 Temmuz arasında faaliyet gösterecek yaz okulunda 6 performans antrenörüyle beraber tenis ,yüzme ,okçuluk ve hareket Eğitimi ni kapsayan 5-14 yaş grubuna hitaben  gerçekleştirdiği  yaz okulunda çalışmalarına başladı.

Kişinin bedensel ve kişisel gelişimine önemli katkılar veren dört branşta eğitim çalışmaları yaptıklarına dikkat çeken yönetici Beden Eğitimi Öğretmeni Caner Özçep ; “Kursiyer öğrencilerimiz servisle evlerinden  alıyor  yüzme eğitimine  götürüyoruz. Öğle yemeği molasından sonra  okçuluk eğitimine geçiyoruz.

Survıvor tarzı eğlenceli parkurlarla öğrencilerin denge ritim koordinasyon algılama reaksiyon süratini geliştirici çalışmaların ardından tenis eğitimiyle günü sonlandırarak evlerine servislerle bırakıldığına dikkat çeken Özçep “ Güvenlik ve sağlık konusunda çok hassas davranıyor ve her ayrıntıyı dikkatle takip ediyoruz.

Kursiyerlerin kurumsal tişört ve şortları giyerek kıyafet bütünlüğü ve  bir düzen içinde çalışmasını önemseyen Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi  Yaz Okulu  2020 konseptinde yenilikleri ve eğitimcilerin ilgi ve kalitesiyle fark yaratıyor.” Dedi.

Kendisine desteklerini esirgemeyen gerekli kolaylığı sağlayan  Akçakoca Belediyesine, Çınar otel yetkililerine ve gösterdikleri ilgi nedeniyle  Akçakoca halkına duydukları güven için teşekkür eden  Özçep ,çalışmalarını   Çınar Otel havuzunda ve 15 Temmuz parkında gerçekleştirdiklerini belirterek  “ Çalışma alanlarımızda Kursiyerlerimizi olumsuz etkileyebilecek bir durum varsa önlemimizi alıyoruz. 15 Temmuz parkında güneşin etkisini kırmak için tenis kortunun üstünü kapatmamız   bu işe ne kadar önem verdiğimizin bir örneğidir .Daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlarımız  0533 627 00 18 den İletişim sağlayabilirler  “ dedi.