akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5941
EURO
34,7657
ALTIN
2.419,89
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YANMAZ , YILLARDIR YAPIM BEKLEYEN ÜNİVERSİTE YOLU SORUNUNDA EN ZOR KISMI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

BAŞKAN YANMAZ , YILLARDIR  YAPIM BEKLEYEN  ÜNİVERSİTE YOLU SORUNUNDA EN ZOR KISMI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU
06.07.2020 14:55
685
A+
A-

 

Onbeş yılı aşkın bir süredir yapım bekleyen her yıl binlerce öğrencinin gidip geldiği Akçakoca’nın imajına zarar veren D.Ü Akçakoca Yerleşkesi  Doğancılar yolu sorununu masaya yatıran Başkan Yanmaz  en zor bölümün tamamlanmasında katkı sağlayan bölgedeki arazilerin sahibi vatandaşlara teşekkür  plaket takdim etti.

 Seçim öncesi verdiği sözlerini tek tek  yerine getiren   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,Üniversite camiası ve bölgede yaşayan vatandaşların en büyük taleplerinde birisi olan Üniversite yolunun yapımı için başlattığı çalışmalarda en zor eşiğin atlatıldığını bundan sonra daha hızlı yol alınacağını ve  en kısa sürede genişletilerek  yaya ve bisiklet yollarının yer alacağı şekilde hazır hale getirileceğini söyledi.

Doğancılar’da ki kampüse taşındığı günden beri  çözüm bekleyen  yüksek öğrenim için gelenlerin  ve yolu nedeniyle hayal kırıklığına uğradığı , olumsuz eleştirilerin odağındaki en önemli sorunu olarak her dönem gündemde  olan Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Yolunun çevre düzenlemesi yapımında Başkan Yanmaz  bölgedeki arazi sahibi vatandaşlar ile örnek bir dayanışma sergiledi. Önceki dönemde hazırlanan 18. madde uygulama projesi kapsamında Belediye söz konusu düzenleme için imar yönetmeliklerini uygulamaya geçirirken, okul çevresinde arsası bulunan vatandaşlar da düzenlemeye katkı verdi.

Üniversite yolu çevresinde imar değişikliği ile 18 uygulamasına katkı veren arsa sahiplerine teşekkür ederek plaket takdim eden Başkan Yanmaz yaptığı konuşmada ‘’  Üniversite yönetimi ile öğrencilerin en büyük şikâyeti olan üniversite yolunun genişletilip ulaşımın daha kolay sağlanabilmesi göreve gelir gelmez yolun yapım çalışmaları için kolları sıvadık ve gerekli girişimleri başlattık. Hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine sebep vermeden yönetmelikler çerçevesinde zor bölümün 1. Etabını tamamladık. Bu çalışmalar sürecinde gösterdiğiniz anlayış ve  bizleri desteklediğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin yaptığı fedakarlığı Akçakocalılar unutmayacak. Yılların  sorununu katkılarınızla çözüme kavuşturuyoruz. Her birinizden Allah razı olsun .Akçakoca halkı adına teşekkür ediyorum ’’dedi.

Başkan Yanmaz,  Hak sahiplerinin bazı çekincelerini açıklığa kavuşturduktan ve kimsenin en küçük bir haksızlığa uğratılmasına izin vermeyeceğini belirttikten sonra katkı sunan vatandaşlara birer teşekkür belgesi ve anı plaketi takdim etti.







ETİKETLER: