akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4956
EURO
34,5602
ALTIN
2.497,44
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

CHP- MHP- İYİ PARTİ – VATAN PARTİSİ ve YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANLARI BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

CHP- MHP- İYİ PARTİ – VATAN PARTİSİ ve YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANLARI BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR
21.06.2020 07:04
957
A+
A-

Akçakoca Siyasi Parti İlçe Başkanları “BABALAR GÜNÜ” nedeniyle birer kutlama mesajı yayımladılar.

CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI TUĞRUL ABANOZ

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yayımladığı mesajında duygularını “Babam hayatta olsaydı keşke. Olsa idi bu kadar özlemezdim.

Bende babasını erken kaybedenlerdenim. Baba, hayatta çınar ağacı gibi, kocaman gövdesi ve yüreği olan, baba hayatla evlatları için koşulsuz şartsız canını bile hiç düşünmeden verebilecek kişidir. Kız çocuklarının yere göğe sığdıramadığı, erkek çocukların gücünü bulduğu, örnek aldığı kişidir baba. Tüm babası hayatta olan arkadaşlarıma, insanlara sesleniyorum. Hayatta iken kıymetini bilin,sarılın ona sıkı sıkı. Kokusunu içinize çekin, öpün kırışmış yanaklarından. Yarın gerçekten çok geç. Babam, sevgili babalar. Babalar Gününüz Kutlu Olsun.. “ sözleri ile ifade etti.

MHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖZENSEL

 

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel babalar günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında;

“Fedakarlığı ile, yol göstericiliği ile, ailesini koruyup kollaması ile, ailesinin direği olma vasıflarını üzerinde taşıyan, sevgisini çok dışarı vurmayı beceremeyen ve Dinimizde de önemli bir yeri olan başta kendi Babam olmak üzere tüm Babaların  babalar gününü kutlar Rahmete kavuşmuş babaların da nur içinde yatmasını Yüce Allah’tan temenni ederim.” ifadesine yer verdi.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ALKAN LOKUM

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Av. Behçet Alkan Lokum Babalar günü kutlama mesajında;”Başta tüm ulusumuzun babası  Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Anafartalar komutanı Gazi Mareşal Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit ve gazi babalarımız olmak üzere bizi bu günlere getiren tüm babalarımızın babalar gününü kutlarım. Bizlere ışık olan gölgeleri hep üstümüzde olan saygı değer babalarımızın bu mutlu gününde kıymetini bir kez daha anlıyor ve hepsini saygı ve sevgiyle anıyoruz. Son olarakta bugün olduğum kişi olmamamda en büyük rol modelim olan rahmetli babamı bir kez daha anıyor ve ebediyete intikal etmiş tüm babalarımızın mekanının cennet olmasını diliyorum.” İfadesine yer verdi.

VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SERAP NAZ BAŞAR

Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar  yayımladığı mesajında duygularını; ”Varlık sebebimiz, kahramanımız, koruyucumuz ve hayattaki en büyük desteğimiz olan babaların,

Yaşadığımız bu süreçte bizlerin sağlığı için risk altında çalışan ve evlatlarına dahi sarılamayan sağlık ordumuzun babalarının, Evlat sahibi olamamış ancak yüreği baba sevgiyle çarpanların ve baba adaylarının “Babalar Günü”nü kutluyorum.

Evladına doyamadan vatan için şehit düşen babaları ve ebediyete intikal etmiş olan tüm babaları saygı ve minnetle anıyorum.

Ayrıca, evladına hem annelik hem babalık yaparak hayatın tüm yükünü tek başına omuzlayan vefakar annelerimizin de Babalar Günü kutlu olsun.”

 

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI YAŞAR FİL

Yeniden Refah Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Yaşar Fil babalar günü nedeniyle yayımladığı mesajında;

“Babalarımız, hayatımızın her anında varlıkları ile bizlere güven veren, bizleri yaşama hazırlayan, ailesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, çocuklarının kahramanı, ailesinin temel direği olan tüm babaların ve evlat sahibi olamamış, ancak yüreği baba sevgisiyle çarpanların vede genç baba adaylarının Babalar Günü Kutlu Olsun” ifadesine yer verdi..

 

 









ETİKETLER: