akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4958
EURO
34,6084
ALTIN
2.477,33
BIST
9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN OKAN YANMAZ , BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN OKAN YANMAZ , BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
21.06.2020 07:56
384
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı mesaj yayımladı.

Mesajında, babalık kavramının sorumluluk ve fedakârlık ile eşdeğer olduğunu belirten Başkan Yanmaz; tüm babaların ve baba adaylarının günlerini kutladı.

Mesajında, evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömürleri boyunca evlatlarının rahatı ve mutluluğu için koşturan fedakâr ve emektar babaların karşılıksız sevginin bir simgesi olduğunu belirten Yanmaz  ; “ Toplumda değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek olan babalarımız , güçlü bir aile yapısının temel taşıdır. Üzerimizde hakkı olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak ve onlara karşı her zaman vefa göstermenin her evladın önceliği olmalıdır. Bizi biz yapan değerlerin başında gelen sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün meziyetlerin toplandığı güçlü aile kurumunun değişmez iki temel direğinden birisi olan babalarımız için yılın bir günü değil, her günü babalar günü olsa azdır. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, ailesinin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan babaların Babalar Günü’nü kutluyor, yaşça benden büyük babaların ellerinden , küçük babaların gözlerinden öpüyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” İfadesine yer verdi.









ETİKETLER: