akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5643
EURO
35,0187
ALTIN
2.435,25
BIST
9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

DÜ ARAŞTIRMA’YA ALINACAK PERSONEL İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

DÜ ARAŞTIRMA’YA ALINACAK PERSONEL İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
05.06.2020 08:06
426
A+
A-

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla “Sürekli İşçi” alım ilanına çıkan Düzce Üniversitesi, sürekli işçi kadrolarına alınacak asıl ve yedek adayların kura çekimini noter huzurunda gerçekleştirdi.

Kura sonucu gerçekleşen işe alınacaklar asıl listesinde  iki Akçakoca’lı yer aldı.

Düzce Üniversitesi Hastanesi için sürekli işçi alımı kura çekimi Düzce 2. Noteri Aygün Akyürek tarafından gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimine; daire başkanları, Düzce Üniversitesi’nce görevlendirilen personeller ve basın mensupları katıldı. COVID-19 virüsü nedeniyle, yaşanılan kısıtlamalar sonrası başlayan yeni normalleşme sürecinde, kamu kurum ve kuruluşlarında toplantı, konferans, seminer, eğitim gibi etkinliklerin yapılmaması hususunda yetkili kurumlarca yapılan uyarılar göz önünde bulundurularak kura çekimi, halk sağlığını korumak açısından başvuru yapanların katılımına kapalı, sendika temsilcilerine açık olarak yapıldı.
Düzce Üniversitesi’nin youtube, twitter ve facebook sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde; Sürekli İşçi Alım Kurası’na girmeye hak kazanan adaylar arasından 64 adet hasta bakımı ve temizliği görevlisi ile 6 adet güvenlik koruma görevlisi için asıl ve asıl sayısı kadar yedek aday Noter huzurunda belirlendi.
Akçakoca doğumlu Mert Can Kalmukoğlu ve Numan  Kaya ile aslen Akçakocalı olan ailesiyle Akçakoca da ikamet eden doğumu ise Kdz. Ereğlide gerçekleşen Eda Kibar’ın   da çekilen kura sonucunda  asıl listede yer aldığı kesinleşen  aday listeleri  Düzce Üniversitesi’nin internet adresinden yayınlandı.

şifresiz takipçi hilesi