akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

OSMANİYE İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİSİNDEN AZİZ SANCAR BELGESELİ

OSMANİYE İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİSİNDEN  AZİZ SANCAR BELGESELİ
01.06.2020 09:23
1.168
A+
A-

 

Akçakoca Osmaniye İlkokulu Öğrencisi yaptığı çalışma ile  Dünyaca Ünlü Nobel Ödüllü Bilim İnsanı Aziz Sancar’dan teşekkür aldı.

Osmaniye İlkokulu 3/B sınıfı Öğretmeni Fatima Erman Bağcı tarafından hazırlanan proje çalışması kapsamında verilen görevi çok başarılı bir şekilde tamamlayan Ahmet Taha Özgüven’e Ünlü bilim insanımız Nobel Ödülü Sahibi Aziz Sancar bir kutlama mesajı göndererek başarı dileğinde bulundu.

Öğretmeninin verdiği ödevi iyibir çalışma sonucu belgesel bir klibe dönüştüren ve bunu Aziz Sancar’la paylaşan bugünden araştırmacı özelliği ile dikkat çeken Taha Özgüven ‘nin yer aldığı projede  ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede

Osmaniye İlköğretim 3- B Sınıfı öğretmeni Fatima Erman Bağcı’nın Hayat Bilgisi dersindeki uzaktan eğitim sürecinde “Ülkemizin Gelişmesine Katkısı Bulunan Kişiler” konusunu farklı bir etkinlikle işlediği projesi  çok başarılı bir şekilde gerçekleşti.

 

Öğretmenleri tarafından her öğrenciye ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçilen ünlü kişiler araştırma ödevi olarak verildi . Örneğin müziğe yeteneği olup piyano çalan bir öğrenciye  Güher – Süher Pekinel kardeşleri , matematiği seven ilgi duyan başka bir öğrenciye  Prof. Dr  Cahit Arf ‘ı araştırması istendi.

Bilime , deney yapmaya, araştırmaya meraklı, aynı zamanda Bilsem öğrencisi olan öğrenci  Ahmet Taha Özgüven ‘e de Nobel ödüllü  Prof Dr Aziz Sancar araştırma konusu olarak verildi.

 

Öğretmeninin verdiği ödevi, gerekli araştırmayı titiz bir çalışma ile tamamlayan  ve güzel bir video belgesel bir klibe dönüştüren , ailesinin yardımıyla bunu Aziz Sancar’la paylaşan  bugünden araştırmacı özelliği ile dikkat çeken Taha Özgüven ‘e  Nobel ödüllü düşünceli, naif bilim insanı Aziz Sancar maile dönüş yaparak hem ailesini hem de  kendisini kutlayarak  onurlandırmıştır.

İşte Taha’nın Babası aracılığıyla gönderdiği klip ve mail ile Sancar’ın dönüş maili.