akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA’DA CAFELER- RESTORANLAR ve PASTANELER DE 1 HAZİRAN HEYECANI

AKÇAKOCA’DA CAFELER- RESTORANLAR ve PASTANELER DE 1 HAZİRAN HEYECANI
31.05.2020 11:29
962
A+
A-

 

Sağlık Bakanlığı tarafından “pandemi” kapsamına alınan yeni korona virüs (Covid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında kontrolü olarak geçilen normalleşme süreci aşamasında sektörlere yönelik kurallar ve alınması gereken tedbirler açıklanıyor.

Bu kapsamda hizmete başlayacak başta yeme-içme sektörü olmak üzere tüm işletmelerin faaliyetlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla halen faal olan veya faaliyete geçecek olan yeme-içme tesisleri ve bünyesinde yeme-içme bulunduran tesislerde gereken önlemlerin alınması ve sürekliliğinin sağlanması için belirlenen tedbirlere kesinlikle uyulması isteniyor.

Yarın (01 haziran 2020 Pazartesi) itibariyle yaklaşık üç ay sonra hizmet vermeye başlayacak y eme-içme sektöründeki işletmelerin faaliyetlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla alınması gereken önlemlerin yer aldığı İl Hıfsıssıha Kurulunun konuyla ilgili kararları ilgili kurumlara ve işletme sahiplerine iletildi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi heyecanla Turizm sezonuna hazırlanan Akçakoca’da ki İşletmeler de gerekli hassasiyeti göstererek ilgili kararlar doğrultusunda önlemlerini alıyorlar ve yarına hazırlanıyorlar.

Turizm Sezonuna merhaba denilmesi bakımından en yoğun uğrak yerleri olan bu bakımdan önem arzeden işletmelerimiz tüm titizlikleri ile gerekli önlemleri alarak yarına hazır olma gayretini sürdürüyor.

Akçakoca’lılara ve gelen konuklara en güvenli ve en kaliteli hizmet verme anlayışını prensip etmiş işletmelerimizden Liman Cafe sahibi Yılmaz Çakmak ; öncelikle öngörülen mesafelerde tesisin tamamında sosyal mesafe önlemlerini aldıklarını belirterek ; “Misafir kapasitemizi sosyal mesafe planına göre belirledik. Gelen misafirlerimizin sayısına göre oturma düzeni sağlanacaktır. İşletmemizin dezenfektasyonu yanı sıra aldığımız ekipmanla hergün ve gerekli hallerde tesislerimiz yanındaki çocuk oyun alanı ve park dezenfekte edilecektir.

İşletmemizde masalarda hiçbir şey olmayacak, menümüz dijital menü sistemine geçmiş bulunmakta olup çalışanlarımız maske – eldiven kullanarak gerekli temas mesafesine dikkat ederek hizmet verecekler dir “ dedi.

İşletmelerde corona virüs tedbirlerine yönelik pano hazırladıklarını belirten Çakmak” Bir çok noktada hijyen stantları oluşturduk. İşletmelerimiz bu hassasiyeti gösteriyorlar ve buna göre yarına hazırlanıyorlar. Misafirlerimizin gönlü rahat olsun.” Dedi









ETİKETLER: