akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5170
EURO
34,7952
ALTIN
2.427,66
BIST
9.710,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

VALİ DAĞLI, BAZI TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE AKÇAKOCA’YA GELDİ

VALİ DAĞLI, BAZI TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE AKÇAKOCA’YA GELDİ
15.05.2020 13:37
336
A+
A-

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri M. Hayri Şen, İGM Başkanı Çiğdem Ünal ve bazı üst düzey görevlilerle Akçakoca’ya geldi.

 

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk , Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve ilçe protokolünden bazı isimler karşıladığı Vali Dağlı ziyareti ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede  yukarı mahallede vilayet konakları olarak yapımları süren iki eski tarihi bina ve köy yollarındaki çalışmaları inceleme amaçlı olduğunu söyledi.

Vali Dağlı ve beraberindekileri Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz tarafından süren  çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Konaklardaki çalışmaları inceleyen Vali Dağlı yaptığı kısa açıklamada iki konağın  haziran ayı sonunda  bitirilmesinin hedeflendiğini belirterek ;  Bu konakların yapımına destek veren Akçakoca Kaymakamlığı’na, Belediye Başkanlığı’na ve tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum. Sözkonusu konakların Yukarı Mahalle pazarıyla birlikte turizme önemli katkı vereceğine inanıyorum “dedi

 

 

Akçakoca’nın korona virüs salgınında steril kaldığını vurgulayan Vali Zülkif Dağlı; “ Görevlilerin uyarılarını dikkate alan Akçakoca halkının duyarlılığı ve kısıtlama tedbirlerimize uyum ile güzel bir netice elde etmiş bulunuyoruz. İnşallah Akçakoca’mız kısa zaman sonra normalleşecek.” dedi

Buradan yapımı süren köy yollarında incelemelerde bulunmak üzere Hasançavuş , Uğurlu, Esmahanım Yenice köylerine giden Vali Dağlı  çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldı.

Köy yollarında süren alt ve üst yapı çalışmalarının süratle tamamlanması için gerekli tüm ekiplerin Akçakoca’da olduğunu belirten Vali Dağlı , elden gelen en kısa sürece bu hizmetlerin vatandaşın kullanımına açılacağını söyledi.

Ziyaretinin son durağı Esmahanım köyünde Kaymakamı Yasin Öztürk, özel idare sekreteri Hayri Şen İGM   başkanı ve Alay komutanı ile birlikte  bir süre dinlenen ve vatandaşlarla İhale edilen köprüler elektrik şebekesi mevsimlik işçiler ,   Anıt ağacımızın bakımı ve diğer sorunlarla ilgili sohbet eden Vali Dağlı, talepleri  dinledikten sonra Cumayeri istikametine doğru hareket etti.

 

 







ETİKETLER: