akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5286
EURO
34,7945
ALTIN
2.440,51
BIST
9.723,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

BERBER VE KUAFÖRLER 50 GÜN SONRA İŞBAŞI YAPTI

BERBER VE KUAFÖRLER  50 GÜN SONRA İŞBAŞI YAPTI
11.05.2020 16:00
570
A+
A-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Akkçakoca’da yaklaşık 50 gündür kapalı olan berberler, gerekli kontrol ve önlemler altında kapılarını yeniden müşterilerine açtı.

Alınan önlemler kapsamında berberler, tek kullanımlık örtü ve havlular kullanırken her yeni müşteri için dezenfekte işlemi yapıyor.

Hafta sonu belediye ekiplerince dezenfekte edilen,  50 gündür kapalı olan berberlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken randevu sistemi ile alınan müşteriler dışında berber dükkanlarının içinde veya kapıda beklemelere izin verilmiyor.


Efe Berber salonu işletmeciler Alper Efe ve Ercan Öztürk “Bugün bismillah dedik. İnşallah daha hayırlısı olacak. Bu salgın gittikten sonra daha güzel günler bizi bekliyor. İki kişi çalıştığımız salonumuzda hem müşterinin hem de kendi sağlığımız için koltuk mesafelerine dikkat ediyoruz. Tek kullanımlık havlular, örtüler. Her müşteri kalktığında koltukları dezenfekte ediyoruz. Randevu sistemiyle çalışıyoruz. Saat başı bir müşteri alıyoruz. Açılışımızın ilk gününde yoğun bir ilgi oldu.Erken bitse de bitmese de koltuklarımızı, taraklarımızı, makaslarımız sterilize ediyoruz.” Dedi.







ETİKETLER: